Werkwijze

INTAKE GESPREK (+/- 60min)

Tijdens het eerste consult wordt een voedingsanamnese afgenomen. Hierbij vraag ik uitgebreid naar uw voedingsgewoontes, gewichtsevolutie, werkuren, medische gegevens, … . 

Samen stellen we dan in overleg een nieuw voedingsschema op dat zo dicht mogelijk aansluit bij uw persoonlijke levensstijl.

TWEEDE GESPREK (+/- 30min)

Tijdens het tweede gesprek wordt het opgestelde voedingsadvies geëvalueerd en indien nodig bijgesteld. Hier luister ik vooral naar uw eerste ervaringen, vragen en/of opmerkingen en geef ik u informatie mee over voedingsmiddelen, aandachtspunten, …

VERVOLGCONSULTEN (+/- 20min)

De vervolgconsulten zijn een verdere opvolging en begeleiding. Steeds wordt ook uw lichaamssamenstelling opnieuw geanalyseerd en krijgt u op regelmatige basis recepten, tips omtrent beweging en restaurantbezoek, …

AANDACHT!

Wanneer u op consultatie komt, brengt u, indien van toepassing, de volgende zaken mee: verwijsbrief van de huisarts en laboresultaten.
Bij diabetesconsultatie ook het volgende: glucosemeter, meetdagboek, overzicht medicatie/insuline en een klevertje van de mutualiteit.